päivitetty 19.3.2020

Tervetuloa palvelevalle huoltoasemalla. Turvallisesti.

Nykyisen poikkeustilan vallitessa myös Teboil Kouvola reagoi tilanteen aiheuttamiin haasteisiin. Asiakkaidemme ja henkilöstömme terveys on meille ensisijaisen tärkeää.

Huoltamon ja kahvilan toiminnot jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Tilanne arvioidaan päivittäin ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan Teboil Kouvolan sosiaalisen median kanavissa ja verkkosivuilla.

Siivous
Olemme ottaneet käyttöön tehostetun kosketuspintojen siistimisen. Tähän kuuluvat pinnat, jotka ovat asiakkaiden ja henkilökunnan kosketuspintoja mm. oven kahvat, kaiteet, pöytien ja tuolien pinnat sekä näppäimistöt.

Käsihygienia
Paras tapa suojautua epidemialta on noudattaa hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Kädet tulee pestä usein vedellä ja saippualla sekä tarvittaessa käyttää käsidesinfiointiainetta. Kehotamme kaikkia asiakkaita käyttämään kassalinjalla sijaitsevia käsidesipulloja ennen ja jälkeen kahvioon saapumisen sekä tarvittaessa. Yski ja aivasta nenäliinaan tai puseron hihan yläosaan, älä käsiin. Laita käytetty nenäliina heti roskiin ja pese kädet välittömästi sen jälkeen. Vältä kasvojen koskettelua.

Aukioloajat
Päivitämme mahdolliset aukioloaikojen muutokset aina Teboil Kouvolan verkkosivuille, Facebookiin ja Googlen MyBusiness palveluun sekä tiedotamme muutoksista Instagramissa.

#teboilkouvola #ostapieneltä #turvataantulevaisuus #iloveteboil #kouvola #visitkouvola