Säännöllinen pesu on yksi tärkeimmistä auton huoltotoimenpiteistä. Auton pinnoille syntyy hiekasta, pölystä, kurasta, loskasta, maantiesuolasta ja nastarenkaiden irrottamasta asfalttipiestä vaikeasti irtoava rasvainen likakerros. Pesemällä autosi noin kahden viikon välein voit hidastaa maalipinnan himmenemistä, irtokivien aiheuttamien vaurioiden leviämistä ja muuta autonkorin korroosiota. Lisäksi vahaus 2-4 kertaa vuodessa antaa hyvän suojan auton maalipinnalle; vahattu pinta hylkii vettä ja likaa ja on helpompi pitää puhtaana.

Auton pesu Teboil-huoltoasemalla on nopeaa, vaivatonta ja turvallista. Teboil Pesu on kotipesua parempi vaihtoehto myös ympäristön kannalta. Käytämme vain hyväksyttyjä pesuaineyhdistelmiä ja huolehdimme jätevesien käsittelystä määräysten mukaisella tavalla.

Näin toimit Teboil-pesussa:

  • Irrota antennit, kattoteline ja muut lisävarusteet. Opastusta saat henkilökunnalta.
  • Kysy myös lisävarusteiden ja erikoisautojen pesumahdollisuutta.
  • Syötä kortti automaattiin tai näppäile numerokoodi. Aja pesuun.
  • Punaisen valon syttyessä vedä käsijarru päälle ja sammuta moottori. Älä poistu autosta pesun aikana.
  • Pesun jälkeen aja ulos ja kokeile jarruja.

Shinex-pesu 28,50€

Shinex-ilmavahaus on autonpesukoneisiin ja pesukatuihin kehitetty korkealaatuinen vahausohjelma, joka sisältyy osana täydenkäsittelyn pesuohjelmiin. Markkinoiden paras kiilto Jopa 60 % kiillon…

Lue lisää

Auton sisäpuhdistus 58€

Sisältää: Imurointi (matot, lattia, tavaratila) Istuimien imurointi Kumimattojen pesu Kojetaulun puhdistus Lasien sisäpesu Sisältää myös auton koneellisen päältäpesun (ei tila-autoille)

Lue lisää