Kahviossa on aina tarjolla tuoreet täytetyt ruisleivät, sämpylät, toastit ja pasteijat. Pullat ja muut kahvileivät paistamme aina omassa uunissa. Kahviosta löydät myös kotimaiset Rolls -pikaruoat.

Kahviossa on tarjolla itseleivottuja pizzapaloja, piirakoita ja munkkeja. Seuraa Teboil Kouvolan somesta päivän tarjoukset ja erikoisvalikomat.

Myymälästä voit ostaa mukaan virvoitusjuomat, makeiset, jäätelöt, autotarvikkeet, polttimot, pyyhkijänsulat, moottoriöljyt ja muut autonesteet sekä nestekaasut. Myymälästä myös Veikkauksen palvelut.

Kahviossa ja myymälässä sinua palvelevat

[dt_team_masonry order=”asc” orderby=”ID” content_bg=”n” post_content_paddings=”10px 10px 10px 10px” img_border_radius=”0px” bwb_columns=”desktop:3|h_tablet:3|v_tablet:2|phone:2″ gap_between_posts=”10″ post_title_bottom_margin=”0px” show_team_desc=”n” read_more_button_text=”Esittely” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#ffffff” posts_offset=”0″ category=”5″]
[dt_portfolio_masonry mode=”grid” layout=”bottom_overlap” content_alignment=”center” custom_content_bg_color=”#004798″ image_border_radius=”0px” gap_between_posts=”12px” all_posts_the_same_width=”y” custom_title_color=”#ffffff” post_date=”n” post_category=”n” post_author=”n” post_comments=”n” excerpt_words_limit=”20″ custom_content_color=”#ffffff” read_more_button_text=”Lue lisää” show_link=”n” show_zoom=”n” project_icon_border_width=”0px” project_icon_color=”#ffffff” project_icon_color_hover=”#ffffff” posts_offset=”0″ order=”asc” orderby=”ID” navigation_accent_color=”#ffffff” category=”11, 10, 9″]

Valitse autollesi sopivat nesteet, syötä vain autosi rekisterinumero.