Teboil Kouvolan AD-Huolto

Huollata autosi säännöllisesti!

Soita ja varaa aika 040 4865100. Huollon yhteydessä hoituu kätevästi myös auton sisäsiivous.

Teboil Kouvola tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattitaidolla tehtyjä autonhuoltopalveluita, kuten renkaanvaihdot, ilmastointihuollot, öljynvaihdot ja määräaikaishuollot kaikkiin merkkeihin.

Huoltoa tilatessa tai määräaikaishuoltotarjousta pyydettäessä sinun tarvitsee ilmoittaa ainoastaan auton rekisterinumero ja sen hetkinen ajokilometrimäärä. Sekä työlle että käytettäville osille myönnetään takuu.

Innovoice rahoituksella saat kaikkiin huoltoihin 30 päivää maksuaikaa.

Muistathan hyödyntää myös Teboilin laajan autotarvikevalikoiman lasinpesunesteestä polttimoihin ja pyyhkijänsulkiin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa.

Korjaamolla sinua palvelevat

korjaamon esihenkilö
040 4865 100

Esittely

Katsastustarkastus 99€

Sisältää: Päästömittaukset Katsastustarkastus Huom! -> Mahdollisten vikojen korjaukset sekä katsastusmaksu + käyttö eri hinnaston mukaan.

Lue lisää

Päästömittaukset 15-25€

Sisältää: Päästömittaukset 2001 ja vanhemmat 15€ Päästömittaukset + OBD 2001 ja uudemmat 25€ Päästömittaukset Diesel 23€ Mahdollisten vikojen korjaukset eri…

Lue lisää

Auton sisäpuhdistus 58€

Sisältää: Imurointi (matot, lattia, tavaratila) Istuimien imurointi Kumimattojen pesu Kojetaulun puhdistus Lasien sisäpesu Sisältää myös auton koneellisen päältäpesun (ei tila-autoille)

Lue lisää

Kaikki huoltopalvelut

Teboil Kouvola tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattitaidolla tehtyjä autonhuoltopalveluita, kaikkiin merkkeihin. Huoltoa tilatessa tai määräaikaishuoltotarjousta pyydettäessä sinun tarvitsee ilmoittaa ainoastaan auton…

Lue lisää