Teboil Kouvolan AD-Huoltopiste

Huollata autosi säännöllisesti!

Autosi keväthuolto on nyt ajankohtainen! Noudamme tarvittaessa autosi huoltoon veloituksetta. Soita ja varaa aika 040 4865100. Huollon yhteydessä hoituu kätevästi myös auton kevätsiivous.

Teboil Kouvola tarjoaa monipuolisen valikoiman ammattitaidolla tehtyjä autonhuoltopalveluita, kuten renkaanvaihdot, ilmastointihuollot, öljynvaihdot ja määräaikaishuollot kaikkiin merkkeihin.

Huoltoa tilatessa tai määräaikaishuoltotarjousta pyydettäessä sinun tarvitsee ilmoittaa ainoastaan auton rekisterinumero ja sen hetkinen ajokilometrimäärä. Sekä työlle että käytettäville osille myönnetään takuu.

Innovoice rahoituksella saat kaikkiin huoltoihin 30 päivää maksuaikaa.

Muistathan hyödyntää myös Teboilin laajan autotarvikevalikoiman lasinpesunesteestä polttimoihin ja pyyhkijänsulkiin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa.

Korjaamolla sinua palvelevat

[dt_team_masonry order=”asc” orderby=”ID” content_bg=”n” post_content_paddings=”10px 10px 10px 10px” img_border_radius=”0px” bwb_columns=”desktop:3|h_tablet:3|v_tablet:2|phone:2″ gap_between_posts=”10″ post_title_bottom_margin=”0px” show_team_desc=”n” read_more_button_text=”Esittely” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#ffffff” posts_offset=”0″ category=”3″]
[dt_portfolio_masonry mode=”grid” layout=”bottom_overlap” content_alignment=”center” custom_content_bg_color=”#004798″ image_border_radius=”0px” all_posts_the_same_width=”y” custom_title_color=”#ffffff” post_date=”n” post_category=”n” post_author=”n” post_comments=”n” excerpt_words_limit=”20″ custom_content_color=”#ffffff” read_more_button_text=”Lue lisää” show_link=”n” show_zoom=”n” project_icon_border_width=”0px” project_icon_color=”#ffffff” project_icon_color_hover=”#ffffff” posts_offset=”0″ order=”asc” orderby=”ID” navigation_accent_color=”#ffffff” category=”7″]

Jätä tarjouspyyntö AutoJerryn kautta

autojerry.fi