Keitä olemme

Teboil Kouvola / City-Huolto ja Kuljetus Oy
Salpausselänkatu 49, 45100 Kouvola
Y-tunnus: 2887154-5

Verkkosivustomme osoite on: https://teboilkouvola.fi/

Sivusto toimii suojatussa yhteydessä.

TEBOILKOUVOLA.FI SIVUSTON TIETOSUOJALAUSEKE

Mitä tietoa keräämme ja miksi

Yhteydenottolomakkeet

Kun sivuston käyttäjät lähettävät viestejä sivuston yhteydenottolomakkeella, keräämme lomakkeessa olevat tiedot sekä käyttäjän IP-osoitteen.

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa tietojasi muille osapuolille.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli olet lähettänyt viestin sivuston yhteydenottolomakkeella, viestiä ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa viestin lähettäjän ja toimia viestin mukaisesti.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet lähettänyt viestin sivuston yhteydenottolomakkeella, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Emme lähetä tietojasi muille osapuolille.

EVÄSTEET

Tämä sivusto käyttää evästeitä mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston, avulla.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet. Evästeiden avulla voimme lisäksi kerätä tietoja siitä, miten ja milloin palvelujamme käytetään: esimerkiksi miltä sivulta käyttäjä on siirtynyt palveluun, milloin ja mitä www-sivujamme käyttäjä on selannut, kenen mainostajan ilmoituksia käyttäjä on sivullamme nähnyt ja klikannut, mitä selainta käyttäjä käyttää, mikä on käyttäjän näytön resoluutio ja käyttöjärjestelmä sekä mikä on käyttäjän päätelaitteen IP-osoite ja mahdollinen sarjanumero. Evästeet myös mahdollistavat sen, että käyttäjän ei halutessaan tarvitse syöttää käyttäjätunnuksia, salasanoja ja personointivalintoja joka kerta uudelleen.

Evästeet eivät liiku verkossa itsekseen, vaan ne asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai virusten levittämiseen.

Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden tai muiden tekniikoiden avulla, eikä sivustomme voi tietää esimerkiksi käyttäjän sähköpostiosoitetta, ellei käyttäjä itse ole sitä antanut. Yksityisyydensuojaa koskeva lainsäädäntö ja kunkin palvelun rekisteriseloste huomioon ottaen voidaan evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla saatua tietoa liittää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin tietoihin.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Kolmansien osapuolten tietosuojalausekkeet (Google Analytics, iThemes Security, Google Fonts)

Google Analytics

Käytämme verkkosivuillamme kolmannen osapuolen Google Analytics sivustoanalytiikkaa. Analytiikka keräää sivustolla anonyymiä tietoa evästetiedostojen avulla, jotta sivuston käyttöä voidaan arvioida ja parantaa. Näitä tietoja ovat esimerkiksi mitä kautta käyttäjä on löytänyt sivustolle ja miten hän toimii sivustolla. Google Analytics välittää ja säilyttää kerätyt tiedot palvelimillaan.

Lisätietoja Google Analytics -palvelun tietosuojakäytännöistä:
support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi&ref_topic=2919631
Lisätietoja Google Analytics -evästeistä (englanniksi):
developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
Google tarjoaa myös lisäosan, jolla voi kieltäytyä (’opt-out’) Google Analytics -palvelun tallentamista evästeistä kaikilla web-sivuilla:
support.google.com/analytics/answer/181881?hl=fi&ref_topic=2919631

iThemes Security
The IP address of visitors, user ID of logged in users, and username of login attempts are conditionally logged to check for malicious activity and to protect the site from specific kinds of attacks. Examples of conditions when logging occurs include login attempts, log out requests, requests for suspicious URLs, changes to site content, and password updates. This information is retained for 7 days.

This site is scanned for potential malware and vulnerabilities by Sucuri’s SiteCheck. We do not send personal information to Sucuri; however, Sucuri could find personal information posted publicly (such as in comments) during their scan. For more details, please see Sucuri’s privacy policy.

When running Security Check, ithemes.com will be contacted as part of a process to determine if the site supports TLS/SSL requests. No personal data is sent to ithemes.com as part of this process. Requests to ithemes.com include the site’s URL. For ithemes.com privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

Backups of security log details are retained for 21 days.

Note that you may be required by some regulations to ensure that past personal data erasure requests are respected even in the event of restoring a backup of the site. You may need to set up an internal policy to ensure that previous personal data erasure requests are respected after restoring a database backup.

Security logs are retained for 7 days.

This site is part of a network of sites that protect against distributed brute force attacks. To enable this protection, the IP address of visitors attempting to log into the site is shared with a service provided by ithemes.com. For privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

Google Web Fonts

For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly.

For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer.

Further information about handling user data, can be found at developers.google.com/fonts/faq and in Google’s privacy policy at policies.google.com/privacy.